Една 100 - годишна къща в сърцето на София, днес "по-млада" от всякога!

Casita е уютна и гостоприемна къща за деца, предназначена за организиране на детски и семейни тържества, и забавни събития за деца.
Разполага с просторен салон за децата, както и уютен кафе кът за родителите. Ретро интериорът на Casita, изпълнен от естествени материали и автентични мебели, възпроизвежда стилът и приказната атмосфера на старата къща. Близката до дома атмосфера, внушава у децата усещане за сигурност и уют. Салонът за деца е оборудван изцяло с развиващи дървени играчки, предназначени за ролеви, творчески и образователни игри.
Къща за деца Casita - център е подходяща за деца до 5 годишна възраст

Нашият екип:

 • Логопед Вера Качулева

  - Магистър - логопед с голямо сърце и душа за малките деца!

  Занимава се с консултации, превенция, диагностика и терапия на комуникативните нарушения. Бакалавърската си и магистърската си степен - логопед е завършила в Софийски Университет "Св. Климент Охридски". Обича да се развива и да използва нови методи.

 • Ева

  - работливата пчеличка в нашия екип, сбъдваща детските мечти. Завършила Начална и предучилищна педагогика и Логопедия. Изучаваща Детско-юношеска и училищна психология. Притежава сертификат за участие в обучение на Асоциация Монтесори - Ръка за Ръка. Обича децата!

 • Aни

  - Ани- завършила бакалавърска степен по Психология. В момента изучава Клинична и консултативна психология. Посещава курс по Позитивна психотерапия и Фамилна терапия. Проявява интерес към неразгадаемия "свят" на детето!

 • Никол

  -Никол - човек с голямо сърце, събиращо детски усмивки. Изучава Българска филология, защото е много добра с думичките и бувичките Притежава сертификат за участие от Асоциация Монтесори - Ръка за Ръка.

© 2016 Детска Къща Касита