Правила

1. Къща за деца Casita организира детски рождени и имени дни, фирмени тържества, погачи, прощъпулници и др., при избор на „пакет” за провеждане на тържеството.

2. Резервация за детско тържество се счита за потвърдена след заплащане на капаро.

3. Всеки пакет включва:

  • Кетъринг и напитки за децата; кетъринг за родителите;
  • Балони, свещ и фонтан за тортата;
  • Квалифициран персонал, който забавлява децата и се грижи за тяхната безопасност;
  • Организиране на „арт” работилничка или игри съобразени с възрастта на децата;
  • Парти къщата се запазва само за вас и за вашите гости за 3 часа;

4. ВCasita не може да се плати с карта, тъй като не разполагаме с ПОС терминал.

5. Casita допуска свободен внос /без запащане на такса „сервиз”/ на торта, при задължително представяне на сертификат за съответствие от производителя.

6. Casita предлага бар на самообслужване с топли и студени, безалкохолни и алкохолни напитки. Внос на други храни и напитки не се допуска.

7. Не се допуска замяна на кетъринг в пакетите, предлагани от Casita. Допълнителен кетъринг може да бъде добавен към всеки пакет с предварителна заявка. Меню на нашите кетъринг партньори може да намерите на www.casita.bg, секция Кетъринг.
Сладък бар и кетъринг, поръчани от клиента се таксуват.

8.С оглед гарантиране безопасността на децата и нормалното протичане на партито, при надхвърляне на фиксирания в пакета брой деца, се заплащат 40 лв. за допълнителен аниматор.

9. Желателно е децата да носят пантофи или други удобни домашни обувки, за родителите са осигурени калцуни.

10. Децата под 3 години ползват клуба задължително с придружител.

11. При възможност, ако след това няма записано следващо събитие, партито може да бъде удължено срещу заплащане. Цена: 60 лв. на час.
Молим домакините на тържеството и техните гости да идват не по–рано от уговорения начален час, както и да спазват крайния час на партито! Оставането след изтичане на крайния час се счита за удължаване на времето и ще бъде таксувано.

12. Клиентите на Casita в кв. Витоша могат да паркират автомобилите си на ул. Георги Райчев, тъй като в комплекса не са предвидени паркоместа.

© 2016 Детска Къща Касита